iquoristerie de Provences kald er at bringe ajourførte forfædres opskrifter til at føde en autentisk fornøjelse fuld af mening og historie, perfekt i overensstemmelse med nutidens forventninger under respekt for jord og planter. På grund af sine grundlæggende traditionelle fremstillingsprocesser var Liquoristerie de Provence blevet mærket "Entreprise du Patrimoine Vivant" i 2007 (I fornyelsesprocessen)
Både dynamiske virksomhedsledere, den ene fra vinkælderens verden og den anden, der har overtaget den prestigefyldte familievineri, Château de Saint Martin Cru Classé i Côtes de Provence, der har udmærket sig i kvalitet i århundreder, vil have til hensigt at forsvare Provencalske nektarer. De blev fristet af tanken om at bringe forfædres opskrifter opdaterede og af den mere moderne idé om at besøge eliksirer andre steder med en provencalsk stil.
La Liquoristerie de Provence og Château de Saint Martin har åbenbare synergier til fælles og en dyb deling af grundlæggende værdier.
Og da der ikke er nogen tilfældighed, arver de samtidig en lille sort notesbog, samling af dyrebare opskrifter fra et kendt familiedestilleri: La Grande Distillerie de Bordeaux, Archambeaud Frères, hus skabt i 1820, som under ledelse af Renauds faderfar , Paul Archambeaud, vil få franske ånder til at skinne dengang, med en vision meget tæt på deres, langt ud over havene. I dag har Liquoristerie, der er hurtig til at fange kvalitetsinspirationer, allerede trukket fra det, opskrifter fra tidligere dage, hvis verdensomspændende succes stadig er samlers glæde i dag og bare tilføjede små aktuelle detaljer.
Hos Liquoristerie de Provence er produkter alle fremstillet af plantemagerier og infusioner (ikke syntetiserede aromaer), og det er det, der gør forskellen!