Paul gik hurtigt ind i noget andet: vin.
Efter fem år med at lære sin handel i London, tog han tilbage nordpå til Greater Manchester for at slutte sig til sin fars succesrige restaurantvirksomhed. Frustreret over kvaliteten af vinen, der kunne købes i Storbritannien, tog Paul sagen i egen hånd. Han lejede en varevogn, trundlede over til Frankrig, hentede lidt vin (det var lovligt dengang) og solgte den tilbage i sine forældres restaurant.
Snart bad andre restauranteurs Paul også om at levere dem. Og da han havde besluttet, at det kun var marginalt mindre smertefuldt at arbejde i familievirksomheden end at være murer, gik han virkelig ind i vinforretningen. Boutinot Wines blev født i vinporten i Stockport i 1980.
Frugtige tyske vine var alle raseri dengang, men Paul startede med Frankrig, for det var det, han vidste. Han var overbevist om, at du ikke behøvede at følge de seneste tendenser, og at hvis han tilbød rigtig gode vine til rimelige priser, ville der være et marked. På mange måder er det en filosofi, der stadig er sand for os i dag.
Personligt udvælge vinene fra Frankrig, tilbage i Storbritannien ville han losse traileren i hånden. Og levere kasser af vine til kunderne selv. Men gode ting vokser, og i slutningen af årtiet var vi blevet et større og bedre selskab. Et firma, der ikke kun opsøgte gode vine, men også lavede dem.