Denne wasabi pulverblanding fra Sakhalin Island har friske og syrlige noter. Blandes med sojasovs til fjerkræ. Krydr fisk og stegte grøntsager fra haven.
På japansk betyder "Wasabi" "bjergstokrose", fordi de to planter havde morfologiske ligheder. Det bruges traditionelt i japansk madlavning i pulverform eller pastaform. Det dyrkes på bjergskråningerne på øen Sakhalin.
Friske og krydrede noter.
Denne jordstængel har en smag tæt på peberrod. Det er en af de stærkeste krydderier fra japansk madlavning.
Tip: En dosis pulver og nogle dråber sojasauce eller vand giver wasabi pasta. Varmes med en æggeblomme og lidt smør, det giver en krydret sauce.
Serveres til fjerkræ.
Ingredienser: Peberrodspulver 68,8%, sennepspulver, C-vitamin, farver: E102-E133.
Oprindelse: Frankrig
Opbevaring: Tørt
Indhold 60 g