Lakridspulver fra Nepal er en smagsfuld og unik krydderi, der kommer fra roden af lakridsplanten, Glycyrrhiza glabra. Dette lakridspulver er særligt kendt for sin kraftige og naturlige sødme samt dens karakteristiske lakridssmag. Det er fremstillet ved at tørre og male lakridsroden til en fin pulverform.
I Nepal dyrkes lakridsroden primært i højlandet og bjergområderne. Den har været brugt i århundreder i traditionel nepalesisk medicin og madlavning på grund af dens antagede medicinske egenskaber samt sin dybe smag.
Lakridspulver fra Nepal kan bruges i en række forskellige retter og drikkevarer, såsom te, kager, desserter og endda i krydderiblandinger til kødretter. Det tilføjer en unik sødme og aroma, der adskiller det fra andre krydderier. Med sin eksotiske oprindelse og distinkte smag tilføjer lakridspulver fra Nepal en spændende dimension til kulinariske oplevelser.
Lakridsrodspulver 70g, Nepal Anvendes til makroner, is, frugt, skaldyr og fjerkræ og meget andet. Kun fantasien sætter grænser. Doseres efter smag. Ingredienser: Knust lakridsrod.
NB! Billede viser pulver fra Afghanistan - vores produkt er fra Nepal
se nogle lækre opskrifter, hvor du kan bruge lakridspulver HER