A.H. Riise Platinum Reserve Premium

A.H. Riise Platinum Reserve Premium

1.349,00 DKK

(inkl. moms)
Vægt: 1,8 kg.
Lagerstatus: På lager
stk.

Den længe ventede AH Riise Platinum Reserve er lige på trapperne.

Den lanceres og releases fredag den 30/11 kl. 16.00, hvor salget skal starte ude i butikkerne.

 

A.H. Riise Platinum Reserve Premium kan aldrig genskabes

 

A.H. Riise Platinum Reserve Premium Small Batch No 1 er enestående rom. Den har et helt klassisk præg af A.H. Riise, men har et hjerte af guld. Denne rom er særligt unik, fordi den kun findes i et batch på 6000 styk. Når de er væk, kan den aldrig genskabes.

A.H. Riise Platinum Reserve Premium Small Batch No 1 er en Solera-lagret rom, hvis hjerte består af to gyldne fade. Det ene er 40 år gammelt, det andet er 21 år.

Begge fade har ligget og modnet i Europa i tempereret klima. Netop det tempererede klima sikrer en nænsom, langsom modning, som betyder, at fadet aldrig bliver presset, men kan modne i sit eget tempo – til gavn for smagens udvikling.

Ordet alkohol har den samme sproglige stamfader som ordet alkymi: Kunsten at lave guld. Når masterblenderen udøver sin kunst, er målet også at lave guld. Men som med guld kan vi ikke altid forudsige, hvad der skal til for at ramme plet og få rom i verdensklasse ud af processen.

Rommens lange liv på de smukke egefade gemmer nemlig på mange hemmeligheder. Har du heldet og dygtigheden, kan du pludselig ramme en gylden åre – et fad der skiller sig helt ud fra alle andre.

Præcis sådan er det med A.H. Riise Platinum Reserve Premium Small Batch No 1. Det er en gylden åre og en ener, der ikke kommer tilbage. Den er på alle måder værd at smage