Cane Island Single Estate rom

Cane Island Single Estate rom

Pris fra 349,00 DKK

(inkl. moms)
Cane Island Single Estate:
 Belize 9YO
Guadeloupe 3YO
Nicaragua 12YO
Vælg Variant
stk.

Cane Island, Nicaragua 12YO, Single Estate

Destilleret bag denne Nicaragua rom er ikke tilgængeligt, men hver eneste dråbe rom har brugt 12 fulde år i fadene på destilleriet. Det er en ren 12 års rom destilleret på Kolonne Still og lagret i tidligere Bourbon fade.
Smagsnoter: Fed smag med noter af eg, tobak og vanilje. Den har en lang og blød eftersmag og leverer nøjagtig, hvad man kan forvente af en dejlig 12 år gammel Nicaragua rom.
Alkohol: 43% 

 

Cane Island, Belize 9YO, Single Estate

Denne 9 år gamle Belize rom er destilleret af Travellers Distillery i Belize. Hver en dråbe har brugt alle 9 år i fadene på destilleriet. Der er ikke noget genfyldning af fade eller Solera lagring men ren 9 års rom. Den er destilleret på Kolonne Still og tropisk lagret i tidligere Bourbon fade. Basismaterialet er melasse.
Smagsnoter: En varm smag med behagelige noter af peber kombineret med dyb træ. Der er en dejlig balance mellem krydrede aromaer og delikat brændt træ.
Alkohol: 43% 

 

Cane Island, Guadeloupe 3YO, Single Estate

Denne 3 år gamle rom er destilleret af Distillerie Bonne Mére i Guadeloupe. Det er ren 3 års rom og ikke et blend. Rommen er destilleret på Kolonne Still og tropisk lagret i tidligere Bourbon fade og fransk egetræsfade.
Smagsnoter: Tør og kompleks, men stadig meget elegant. Det er en typisk fransk-stil rom med en god balance mellem tørre noter og eg. Rommen har en masse karakter efter kun tre års lagring i Guadeloupe.
Alkohol: 43%