Udsolgt
Stauning Rye - Cask Strength - February 2019

Stauning Rye - Cask Strength - February 2019

Produktet er udsolgt.

945,00 DKK

(inkl. moms)
Vægt: 2 kg.
Lagerstatus: Ikke på lager

MAX 1 FLASKE PER KUNDE....

 

 

Stauning Rye er en en sand klassiker i vores produktsortiment. Det er en Straight Rye Whisky da den ikke indeholder kunstig farve eller kunstig smag og er 3-4 år gammel. Som altid med gulvmaltet rug og byg og destilleret på små kobber potstills. Opvarmet via åben ild (som i de gode gamle dage).

Denne udgave er tappet ved fadstyrke...

Whiskyen har lagret på nye amerikanske hvidegfade. Det har givet masser af farve og smag fra fadet – en fyldig Whisky.

Den er varm, venlig og frisk på samme tid, krydret, fed, fyldig og virker betydeligt ældre end alderen antyder. Man fornemmer tydeligt rugen og genkender duften af friskbagt rugbrød.

Stauning Rye indeholder kun maltet rug og en lille del af maltet byg. Det gør den noget helt særligt i whiskyverdenen. Rug er vanskelig at håndtere og endnu vanskeligere når den er maltet. Derfor er det ikke almindeligt at malte rug ude i verden. Ved Stauning benytter vi os af egne opfindelser hvilket gør at vi kan håndtere maltning af Rug. Det vi er sikre på at du vil være i stand til at smage i det færdige produkt. Alt kornet er fra lokale marker – de marker der omgiver Stauning.

Kendere vil vide, at Rye whisky er et amerikansk / canadisk fænomen, men vores begejstring for whisky produceret med rug førte os til at afprøve den amerikanske type.

 

50cl - 58,7%

 

Deistilled 2015/16

Bottled February 2019