Stauning Rye Whisky - Juni 2019

Stauning Rye Whisky - Juni 2019

549,00 DKK

(inkl. moms)

Husk at logge dig ind, så du kan begynde at optjene Loyalitetsbonus

Vægt: 2 kg.
Lagerstatus: 1 stk. på lager
stk.

 

Stauning Rye har lagret 3 år på nye hårdt-forkullede Amerikanske hvideg fade. Denne udgave har fået en finish på yderligere 6 måneder på Belize rom fade for en ekstra krydret smag og kompleksitet. Den indeholder ingen kunstig smag eller farve, og er teknisk set en Straight Rye Whisky.

Alt er lavet på destilleriet og udelukkende ved brug af de bedste råvarer og traditionelle produktionsmetoder:

Stauning Rye er en sand klassiker i vores produktsortiment. Det er en Straight Rye Whisky, da den ikke indeholder kunstig farve eller kunstig smag, og er 3-4 år gammel. Som altid med gulvmaltet rug og byg og destilleret på små kobber potstills. Opvarmet via åben ild (som i de gode gamle dage).

OM WHISKYEN

Whiskyen har lagret på nye amerikanske hvidegfade. Det har givet masser af farve og smag fra fadet – en meget fyldig Whisky. 

Stauning Rye indeholder kun maltet rug og en lille del af maltet byg. Det gør den noget helt særligt i whiskyverdenen. Rug er vanskelig at håndtere og endnu vanskeligere, når den er maltet. Derfor er det ikke almindeligt at malte rug ude i verden. Ved Stauning benytter vi os af egne opfindelser, hvilket gør, at vi kan håndtere maltning af rug. Vi er sikre på, at du vil være i stand til at smage i det færdige produkt. Alt kornet er fra lokale marker – markerne der omgiver Stauning Whisky.

Den er varm, venlig og frisk på samme tid, krydret, fed, fyldig og virker betydeligt ældre end alderen antyder. Man fornemmer tydeligt rugen, og genkender duften af friskbagt rugbrød.

 

YDERLIGERE INFORMATION

REGION

Stauning Whisky - Vestjylland, Stauning.

ALDER Destilleret 2015/16 - Tappet juni 2019  FAD Virgin American White Oak ALKOHOL 50.00% ABV. FARVE Mørk rav DUFT Karamel, vanilje, kanel og egetræ SMAG Karamel, vanilje, lakrids, peber, tørret frugt, æble, egetræ EFTERSMAG Meget lang, vanilje, lakrids, tørret frugt, egetræ, krydret INDHOLD Vand, gær, maltet byg, maltet rug FLASKESTØRRELSE 50 cl.