Udsolgt
Schackenborg specialøl

Schackenborg specialøl

Produktet er udsolgt.

Pris fra 29,00 DKK

(inkl. moms)
Schackenborg specialøl :
Schackenborg Classic Pilsner
Schackenborg Double Bock
Schackenborg Imperial Stout
Schackenborg Mørk Lager
Schackenborg Rød Lager
Vælg Variant
stk.

Serien af øl består af:

 

Schackenborg Classic Pilsner er en klar, ravfarvet pilsnertype med et cremehvidt, flygtigt skum. Duften er præget af malt med noter af bondebrød, der leder tankerne hen mod de nordtyske pilsnere. Schackenborg Classic Pilsner er en letløbende, forfriskende øl - perlende og i en god balance. Smagsnoterne er domineret af en let sødme, der med elegance vil kunne komplementere den let krydrede sildemad, og din favoritsnaps. Kan også nydes svalt efter endt havearbejde, eller når du ønsker at forkæle dig selv eller dine.

Alkoholprocent: 5,5 % - 0,33 cl

 

Schackenborg Rød Lager fremstår flot i glasset - kobberfarvet, klart og med et vedvarende, cremefarvet skum. Et æstetisk flot glas øl, der vil klæde det veldækkede frokostbord. Duften er frisk præget af karamelsødme med en let krydret humlebitterhed, der afsluttes med en snert af modne, røde bær.

Schackenborg Rød Lager er en flot, balanceret øl, der hverken er for sød eller for bitter. 

Alkoholprocent: 5,6 % - 0,33 cl 

 

Schackenborg Mørk Lager er en mørkebrun øl med en duft af sødme og chokolade. Schackenborg Mørk Lager har tydelige noter af chokolade og karamelsødme, der afsluttes af en let bitterhed fra de mørkristede malte. Prøv at marinere udbenet dyrekølle i Mørk Lager, eller servér den til det grillede kød smurt med barbecuesauce.Prøv også Schackenborg Mørk Lager som det modige valg til krydrede eller stærke retter, hvor øllen giver et flot modspil.

Alkoholprocent: 6,0 % - 0,33 cl

 

Schackenborg Double Bock er en dyb, mørkebrun øl med en langvarig skumkrone, der står flot i glasset ved siden af den buttede, æstetisk flotte flaske.

I duften findes noter af mørkt, groft brød, kandis, let brændte, søde noter samt et let anslag af alkohol. Schackenborg Double Bock er en velbrygget og harmonisk øl, der holder, hvad duften lover.

Schackenborg Double Bock er en øl med mange facetter og muligheder. Prøv den til lam, grydestege eller til den grillede flæskesteg. Prøv også at marinere svineskank i Schackenborg Double Bock. Hæld lidt øl ved langtidsbraiseringen af skankerne, og brug stegeskyen til at lave en dunkel biersovs med indkogt Schackenborg Double Bock tilsat stegesky og monteret med kolde klumper smør.

Alkoholprocent: 8,5 % - 0,75 cl

 

Schackenborg Imperial Stout er en kulsort øl med en let, mokkafarvet skumkrone, der lægger sig perlende som små mokkafarvede skumformationer på en kulsort nattehimmel. Duften er præget af mørk chokolade, kaffe, sød, finsk lakrids og sødme. Mundfylden er fyldig, vinøs, og smagen holder, hvad duften lover - nemlig dybe smagsnoter af mørk chokolade, ristet kaffe og en tilpas lækker, tør afslutning.

Prøv den til et godt stykke mørk chokolade med høje procenter sammen med en kop friskkværnet kaffe eller som den perfekte ledsager til et glas god rom. Prøv også at bruge Imperial Stout som en af ingredienserne i en lækker, klæg chokoladekage.

Alkoholprocent: 10 % - 0,75 cl

Kunder der har købt dette produkt har også købt