Udsolgt
Natura Mayonnaise

Natura Mayonnaise

Produktet er udsolgt.

Pris fra 33,00 DKK

(inkl. moms)
Natura Mayonnaise:
MAYONNAISE
MAYONNAISE HVIDLØG
MAYONNAISE KARRY
MAYONNAISE PIKANT
MAYONNAISE TRØFFEL
Vælg Variant
stk.

 SKØNNE OG CREMEDE MAYONNAISER FRA NATURA AF DE BEDSTE RÅVARER, OG UDEN TILSÆTNINGSSTOFFER!

 

En skøn og cremet mayonnaise lavet af de bedste råvarer; uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Mayonnaissen er velegnet til din hjemmelavede sandwich eller burger, som dip til stegte grøntsager, kartofler og fisk.

 

 

 

 

MAYONNAISE HVIDLØG">MAYONNAISE HVIDLØG

 

En fantastisk hvidløgsmayonnaise eller aioli - helt perfekt afstemt i smag og konsistens og uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler.

 

Den er velegnet til din hjemmelavede sandwich eller burger, som dip til stegte grøntsager, kartofler, fisk, kylling og godt brød. Brug den også til skaldyr eller sammen med din tapas.

MAYONNAISE KARRY

 

En mayonnaise med meget skøn smag af karry, men også med en snært af mango og ingefær og uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. 

 

Den er velegnet til din hjemmelavede sandwich og burger (evt. med kylling),som dip til friske grøntsager, stegte kartofler, fisk, kylling og skaldyr. Den er også ideel på en ægge- eller kartoffelmad eller som en del af en god dressing.

MAYONNAISE PIKANT

 

En stærk men afbalanceret mayonnaise med en skøn harissa (bl.a. med chili, hvidløg, koriander) og uden tilsætningsstoffer eller konservaringsmidler.

 

Den er meget velegnet til din hjemmelavede sandwich eller burger, som dip til friske grøntsager, stegte kartofler, kød og fisk. Den er også ideel som en del af din hjemmelavede dressing.

 

 

 

 

MAYONNAISE TRØFFEL

 

En vidunderlig og afbalanceret mayonnaise med trøffel, og uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler.

 

Den er velegnet som dip til kød, fisk, kartofler eller brød, til din hjemmelavede luksus sandwich eller burger, og sammen med tapas.

 

 

Kunder der har købt dette produkt har også købt