Hardsyssel bitter og snaps

Hardsyssel bitter og snaps

199,00 DKK

(inkl. moms)
HARDSYSSEL BITTER OG SNAPS:
Jæger
Lyng
Lystfisker
Porse
Vælg Variant
stk.


JÆGERBITTER uundværlig efter en god jagt. Modne rønnebær indgår i denne bitter

På stille nætter i september høres kronhjortenes dybe brunstbrøl i Vestjyllands plantager. Naturen skifter farver og luften er klar. Det er jagttid, den bedste årstid for en jæger. Hvad er mere passende end at lade efterårets modne rønnebær indgå i denne bitter? Bør nydes i selskab med gode jagtkammerater – knæk og bræk!

 

LYNGSNAPS lyngblomst plukket stadig med honning indgår i denne snaps, der er lagret på egefade

Sensommer varme dages duft af lyngens nektar fastholder vi i Lyngsnapsen. Lyngen hører den magre jord til, og er dermed en vestjysk signatur. Den blomstrende hedelyng lægger sit lilla skær over hedefladerne i august. Da høster vi lyngens blomsterskud så tidligt at mest mulig nektar er i blomsten, og dermed frigiver smagen til snapsen. Lagring på egefad giver tillige en cognac lignende dybde i grundsmagen.

 

PORSESNAPS håndplukket porse indgår i denne snaps. nyd den til en god frokost.

Til fremstillingen af denne kryddersnaps har vi nænsomt håndplukket porsen langs de smukke hedekær i det vilde Vestjylland. Porsen lægges omgående i ufortyndet brændevin for at udtrække den søde krydrede velsmag. Brændevinen er brændt på malt hos mikrodestilleriet Braunstein – kendt for kvalitetsprodukter med respekt for håndværk og gode råvarer. Nyd denne himmelske snaps til en god frokost eller som aperitif.

 

LYSTFISKERBITTER tilsat urter fra det vilde Vestjylland. Spændende!

Lys bitter, nænsomt krydret, blandt andet med anis og en eftersmag af tormentil, også kaldet blodrod. Skjern Å er berømt for sine store laks. Den legendariske rekordlaks fanget af Dinesen i 1954 målte 136 cm og vejede 26,5 kg. Med denne bitter, fremstillet i samarbejde med mikrodestilleriet Braunstein og tilsat urter fra det vilde Vestjylland, ønsker vi alle lystfiskere knæk og bræk!

 

 

alle 4 er 50cl - 38%

 

Hardsyssels kryddersnaps og bitter fremstilles af den ægte maltbrændevin fra mikrodestilleriet Braunstein, tilsat de bedste håndplukkede krydderurter og rødder fra den vilde Vestjyske natur.

Perfekt til frokosten, i godt selskab på terrassen, på skov-, jagt- eller fisketur med kammeraterne.

Porsesnapsen trækker på gode mængder lokal håndplukket porse. Lystfiskerbitteren rummer sammen med en sødmefuld, lakridssmagende krydderbuket den kraftige rodessens af blodrod.

Lyngsnapsen bliver til af hedelyngens tidligste blomsterspidser, så mest mulig nektar frigiver smag før lagringen på egefade. I sensommeren plukker vi røde rønnebær og de fryses, for at få bærrets sødme frem, før de giver den helt rigtige velsmag til Jægerbitteren.

  

Kunder der har købt dette produkt har også købt