Monastier Grenache Rosé 2016 Pays d'Oc IGP

Monastier Grenache Rosé 2016 Pays d'Oc IGP

Stykpris v/ 1 stk. 79,00 DKK

Stykpris v/ 3 stk. 76,00 DKK Stykpris v/ 6 stk. 73,00 DKK Stykpris v/ 12 stk. 69,00 DKK

(inkl. moms)
Vægt: 1,7 kg.
Lagerstatus: På lager
stk.

Monastier Grenache Rosé er en charmerende, udfarende rosé fra det syd-vestlige Frankrig, hvor Grenache-druen ikke kun kan give dejlig rødvin, men så sandelig også fremragende rosévin.

 

Efter en høst i døgnets køligste timer, hvor det relative syreindhold er på sit højeste afstilkes druerne og koldmaceres under overvågning af chef-vinmager Xavier Roger, der gærer ved lav temperatur, hvilket fremmer vinens frugtige, blomstrede aromaer og bevarer syrefriskheden. En kort skalkontakt giver en sart, men sund laksefarvet vin.

 

Den nænsomme behandling har bevaret druernes udfarende aromaer af røde bær; jordbær og hindbær samt et blomstret element. Vinen er holdt i en livsglad stil, hvor alle dystre aromaer glimrer ved deres fravær.

 

En perfekt vin som uhøjtidelig aperitif eller mad i salatgenren og hvorfor ikke til alle afskygninger af laks eller en rustik bouillabaisse?

 

Nydes i sin ungdom og serveres godt afkølet i omegnen af de 8-10°.

 

Det medfølgende skruelåg gør den særdeles skovturs-/strandtursvenlig, så man ikke kommer i konflikt med våbenloven, når vinen skal åbnes.