Bardolino Chiaretto (Rosé) 2016 DOC Cantina di Negrar

Bardolino Chiaretto (Rosé) 2016 DOC Cantina di Negrar

Stykpris v/ 1 stk. 79,00 DKK

Stykpris v/ 3 stk. 76,00 DKK Stykpris v/ 6 stk. 73,00 DKK Stykpris v/ 12 stk. 69,00 DKK

(inkl. moms)
Vægt: 1,7 kg.
Lagerstatus: På lager
stk.


Tør og frisk rosévin, fremstillet med baggrund i de stedbundne druetyper Corvina, Rondinella og Molinara fra Bardolino Classico-zonen, som ligger på højre side af Lago di Garda nord for Verona.

 
Udover den omfangsrige turisme og det betagende havelandskab med resorts, golfbaner og campingpladser, er der stadig plads til regulære vinmarker med de klassiske dobbelt pergolaer - den traditionelle opbindingsmetode i regionen.
 
Hovedparten af de friske, frugtrige og tørre Chiaretto-vine skylles ned af turister i regionens restauranter og fortorvs-cafeer, mens en mindre del eksporteres til udlandet.
 
Chiaretto - kan som i dette tilfælde være en behagelig og velsmagende rosé-vin, som præsenterer sig med en rosé/pink-farve, en duft af friske jordbær og hindbær og med tilpas syre og læskende friskhed, som kalder på lettere retter - eller blot som et eftermiddags-bekendtskab i skyggen af pinjetræerne.....
 
Det er de kvalitetssikre Cantina Valpolicella Negrar, som har vinificeret og tappet denne traditionsrige rosévin, som har mange anvendelsesmuligheder!