Montagny 1. Cru 2016

Montagny 1. Cru 2016

Stykpris v/ 1 stk. 139,00 DKK

Stykpris v/ 6 stk. 129,00 DKK

(inkl. moms)
Vægt: 1.7 kg.
Lagerstatus: På lager
stk.

Producenten bag denne vin er - sin ubeskedne størrelse til trods - kendt for hvidvine af høj kvalitet, og med udgangspunkt i optimale produktions- og lagringsbetingelser, er alle forudsætninger til stede for at lave kvalitetsvin til menneskepenge.

 

Denne 1. Cru Montagny kommer fra marker i Montagny med god soleksponering, hvor en alder på vinstokkene omkring fornuftige 15-20 år bidrager med at give vinen karakter. Jordbunden har højt indhold af kalk, der giver vinen sin ranke og mineralske karakter.

 

Cave de Marsigny har skabt en Bourgogne, som på fin vis udtrykker områdets klassiske karakteristika: finesse og elegance.

 

Signé Montagny 1er Cru har en smuk blank gylden farve. Duften er delikat intens og blomsterrig. Smagen har let fylde,  er knastør, frisk og rank med citrus og fine mineralske toner samt en fin sprød syre i det rette toneleje.

 

Vi anbefaler at nyde vinen serveret ved 8-11°, hvor den vil mange afskygninger af fisk, kylling eller til en bastant salat, gerne med bælgfrugter, hvortil vinens mineralske udtryk vil passe godt til.