Barone Montalto Grigio Pinot 2019

Barone Montalto Grigio Pinot 2019

Stykpris v/ 1 stk. 69,00 DKK

Stykpris v/ 3 stk. 66,00 DKK Stykpris v/ 6 stk. 63,00 DKK Stykpris v/ 12 stk. 61,00 DKK

(inkl. moms)
Vægt: 1,7 kg.
Lagerstatus: På lager
stk.

Barone Montalto har været fremsynet og plantet Nord-Øst Italiens populære Pinot Grigio noget længere sydpå, nærmere bestemt på Siciliens vestkyst nær Trapani, hvor tempererende havbriser holder sommerheden på et tåleligt niveau. I denne stadig underudviklede del af Italien er jordpriserne lave og endnu vigtigere: der er ingen snobværdi forbundet med en moderigtig DOC-klassifikation, som man ellers ser det med DOC’erne fra det velhavende Friuli-Venezia Giulia, hvorfra vinene på denne drue ellers typisk stammer. Det er derfor muligt at fremstille Pinot Grigio her, som byder på god kvalitet til den rigtige pris.

 

Barone Montalto har investeret i topmoderne vinifikationsudstyr og laver superfriske hvidvine med sprød syre uden den overmodne frugt, der traditionelt har tynget øens hvidvins-ry.

 

Montalto Pinot Grigio har en  smagsnuket  af citrusfrugter som grapefrugt, saftige eksotiske frugter og antydninger af friske grønne urter. I ganen er der en medium surhed, der hjælper med at give en god struktur og varig finish på vinen.

 

Nyd denne vin med grillet skaldyr, grøntsager, kylling eller endda en velsmagende karry. Serveres ved 8-10 ° C.

 

75cl - 12%