Boneshaker Old Vine Zinfandel 2015 Lodi

Boneshaker Old Vine Zinfandel 2015 Lodi

Stykpris v/ 1 stk. 199,00 DKK

Stykpris v/ 6 stk. 189,00 DKK

(inkl. moms)
Vægt: 1,7 kg.
Lagerstatus: På lager
stk.

Den anerkendte Californiske producent, Hahn, står bag denne kraftfulde Zinfandel fra Lodi, et område, der er synonymt med Zinfandel-druen og netop i Lodi er repræsenteret ved en stor andel af meget gamle vinmarker. Mellem San Joaquin og Sacramento Valley ligger Lodi varmt, da vi er så langt inde i landet, at havbriser og kølende morgendis ikke når herind. Jordbunden er alluvial; perfekt til dyrkning af de tykskallede druetyper, der samtidig trives i varmen. Boneshaker Zinfandel er lavet på basis af gamle, krogede vinstokke, der giver et lavt udbytte af meget koncentrerede druer, der har givet en knytnæve af en vin.

 

Vinmager Paul Clifton har valgt at bruge 55% nye franske barriques, mens resten udgøres af gamle, neutrale fade.

 

Denne vin er en meget fyldig vin med stor stoflighed og power, men samtidig en vin med bløde tanniner og uhøjtideligt glimt i øjet. 

Duft og smag har tætpakkede elementer af sveske, blåbær, Cherry-Coke, hindbær, BBQ-krydderi, røg og espresso. Her er ingen fine fornemmelser eller meget komplekse nuancer, men derimod 15% rendyrket ondskab; vinens svar på AC/DC.

 

Nyd denne vin af et stort vinglas til en brutal stegeret – også til en kærlig burger, hvor andre rødvine ellers kan have det særdeles svært!

Vi anbefaler en serveringstemperatur på 17-18°. 

 

90 points + BEST BUY Wine Enthusiast

 

“Flavorful but also gentle on the palate, despite the brand name, this is a lushly textured, full-bodied wine that lifts beautiful blueberry and blackberry flavors on fine-grained tannins. It has lightly spicy aromas, a mouthfilling viscosity and long finish.”