Amodo Pinot Noir 2018 Provincia di Pavia

Amodo Pinot Noir 2018 Provincia di Pavia

Stykpris v/ 1 stk. 69,00 DKK

Stykpris v/ 6 stk. 64,00 DKK

(inkl. moms)
Vægt: 1,7 kg.
Lagerstatus: På lager
stk.

Amodo er lavet på Bourgognes skrøbelige rødvinsdrue pinot noir, der i dette tilfælde dyrkes i Lombardiets Pavia-provins, lige syd for Milano.

Denne vellykkede fortolkning af druen bærer samme saftighed og skrøbelige profil som vil glæde mange, der holder af Bourgogne uden at holde af bourgognepriser.

 

Amodo pinot noir er en let, frugtig, læskende og tør vin, der befinder sig fjernt fra tidens trends, der dikterer højpotente, mørke og sødmefulde rødvine.

Duft og smag har en sympatisk kombination af intensitet, feminin elegance og blød fylde. Rød frugt i form af jordbær og hindbær er dominerende men også skovbær ulmer under overfladen. Her er let fylde i en blød og rund stil, der er svær ikke at holde af, da der samtidig er tilstrækkelig syrefriskhed til at balancere vinen og fastholde frugten i fokus.

Vinen ligger i den frugtige ende af spektret, men alligevel nok tyngde til at fastholde interessen.

 

Husk at servere vinen ved 14-16°, altså markant under velfærds-Danmarks stuetemperatur!

 

Amodo pinot noir vil egne sig godt som tilbehør til en kraftig fiske-stegeret, de lyse kødretter, til fjervildt, eller som en fløjlsblød og læskende undskyldning for at sidde med et glas i sofaen.