Botanic Gin

Botanic Gin

Pris fra 299,00 DKK

(inkl. moms)
BOTANIC GIN:
Botanic Gin Kiss 40% 70cl
Botanic Gin Premium 40% 70cl
Botanic Gin Ultra Premium 45% 70cl
Vælg Variant
stk.

Gin-basen er lavet i England, fra firmaet Langley Distillery.
Destillationen bliver lavet på en hundrede år gammel destillator, som er en af de ældste kobbergrydedestillatorer der stadig producere spiritus.

 

Ginnen bliver derefter eksporteret til Spanien, hvor der tilføjes en række botanicals med oprindelse i Spanien, herunder appelsinskal, mandel skaller og den bærende ingrediens Buddhas hånd.
 
Buddhas hånd er en varietet af citrustræet cedrat som med sine gule frugter ligner lidt en lille hånd. De symboliserer lykke og velstand. Den er meget velduftende og ikke så bitter som andre citrus, den bruges ofte i gourmet desserter for sin aroma og mildhed.  

 

KISS

Kiss Botanic er en Premium-version bestående af 11 botaniske (enebær, koriander, kvan rod, appelsinskal, citronskal, orris rod, lakridsrod, Cassia, mandel skal, appelsin og Buddhas hånd) med forskellige bær såsom jordbær, hindbær og blåbær.
Sidstnævnte giver denne gin sin karakteristiske lyserøde farve.
Botanic Kiss er blød og levende Gin som et resultat af mødet mellem botanikere og de velsmagende røde frugter, der kendetegner denne gin.

40% 70cl
 

PREMIUM
 

Næse: den er let og tør i næsen, med fremherskende noter af citrus og enebær.

Smag: på tungen er Botanic en let og elegant spiritus som har noter af citrus, hvid pepper og lette appelsin noter.
40% 70cl


ULTRA PREMIUM

Intens og delikat smag med en overvægt af citrus noter fra Buddhas hånd, efterfulgt af søde orange noter, som er indhyllet i en finish af blomsteragtige noter.

I Gin og Tonic er den sublim, frisk og vedholdende
45% 70cl